Sök
Stäng denna sökruta.

Holy Smokes

I samband med att vi har fått äran att bli den första återförsäljaren av det populära varumärket Holy Smokes- så vill vi fira med ett blogginlägg tillägnat till deras produkter. Holy Smokes har ni säkerligen hört om innan då deras koncept är god mat och hållbara prylar. Därför kan vi till 100% lita på att deras produkter kommer slå våra kunder med häpnad!

Från kol till Wood Chunks

Förutom det omtalade kolet finner ni även wood chunks och wood chips med alla möjliga olika dofter och ‘’smaker’’. Paketeringen är som ni ser- ikonisk och stilren. Gällande wood chips och wood chunks går det lika bra att välja naturliga dofter likväl som bland annat äpple, körsbär & svart valnöt- som ger mycket spännande och goda smaker. Förutom dem spännande ingredienserna ger även Holy Smokes produkter en lång brinntid med hög temperatur. Det betyder att kolet håller under en längre tid-vilket ger utrymme att grilla bland annat marshmallows efter huvudrätterna. 

Holy Smokes X Grillplatsen

Att vi fick lov att bli återförsäljare är som sagt- en stor ära. Grillplatsen bestämde sig ganska tidigt att samtliga samarbete och liknanden skall ske med likasinnade själar som värdesätter god mat, hållbara produkter och en god värdegrund. Därav detta fantastiska samarbete. Vi har fått chansen att testa produkterna innan också vilket betyder att ni får kvalitativa och testade produkter utav oss från Grillplatsen. Som förväntat gjorde produkterna otroligt bra ifrån sig och vi ser fram emot att även ni ska få kunna ta del av Holy Smokes produkter.