Sök
Stäng denna sökruta.

Coolt förkläde i läder med unik design

Nu kan vi stolt presentera ett förkläde i 100% läder med ett unikt mönster. Den legendariska holländske tatueraren Henk “Hanky Panky” Schiffmacher har gett detta förkläde ett unikt och coolt mönster.

WITLOFT har utvecklat en unik beläggning som ingår i alla förkläden av läder i samlingen. Denna speciella beläggning skyddar lädret mot smuts, fläckar och större repor. Du kan enkelt torka av fläckarna från förklädet med en våt trasa. Beläggningen gör att lädret är lite stelt i början, men efter användning kommer det snabbt mjukna. WITLOFT förkläden är gjorda för en livslång användning, ju mer du använder den vackrare blir lädret. På så sätt kommer ditt WITLOFT-förkläde att ha ett unikt utseende.

  • 100% ko läder
  • Justerbar i hals och midja
  • Täckt med exklusiv Henk Schiffmacher tatueringar

Denna exklusiva kollektion i samarbete med tatueraren Henk Schiffmacher består av två coola förkläden, som är helt täckta med en tatuering från Schiffmachers hand. Båda designerna berättar sin egen unika historia. Baserat på början av köttkulturen, beredningen och bevarandet av den av forntida stammar.

”Buccanian girl” berättar den mest intressanta historien om pirater. När de brukade korsa havet och leta efter guld och land, var de tvungna att bevara massor av mat och kött. Piraterna lärde sig att bevara mat från de gamla stammar som de träffade på sin resa. Med denna kunskap kunde de segla ännu längre till havs och utforska mer av världen.

”Barbacoa” berättar historien om början av grillning bland infödda människor i Centralamerika. Till en början gjordes detta under jorden med stora köttbitar eller hela djur som låg och kokade på kol i dagar. Senare blev Barbacoa inte bara ett sätt att laga mat, utan en konststil med unika former och silhuetter.

WITLOFT står för traditionella hantverk. Oavsett om du är kungen av grillen, en begåvad hemmakock, en professionell barista eller bara gillar att få dina händer smutsiga, WITLOFT-artiklarna är perfekt för alla med en passion för handgjorda hantverk. Välj mellan läder, återvunnen denim eller ekologisk bomull.